当前位置:考试在线 > 职称英语 > 卫生类 > 职称英语历年真题 > 2012年职称英语卫生类B级真题及答案(完整版)

2012年职称英语卫生类B级真题及答案(完整版)

来源:考试在线2015-01-25 在线模考培训课程

  一、词汇选项:
  1. All the walls in the building had the same layout.
  A. size
  B. function
  C. color
  D. arrangment
  答案:D
  2. The storm caused severe damage.
  A. physical
  B. accidental
  C. serious
  D. enviromental
  答案:C
  3. The walls are made of hollow concret blocks.
  A. big
  B. empty
  C. long
  D. new
  答案:B
  4. Our aim was to update the health service and we succeeded.
  A. offer
  B. provide
  C. modernize
  D. fund
  答案:C
  5. Do we have to wear these name tags?
  A. lists
  B. forms
  C. lables
  D. codes
  答案:C
  6. Joe came to the window as the crowd chanted ”Joe,Joe,Joe”
  A. repeated
  B. jumped
  C. maintained
  D. approached
  答案:A
  7. He inspired many young people to take up sports.
  A. encouraged
  B. allowed
  C. called
  D. advised
  答案:A
  8. The city center was wiped out by the bomb.
  A. covered
  B. reduced
  C. destroyed
  D. moved
  答案:C
  9. Most baby can take in a wide range of food easily.
  A. bring
  B. digest
  C. keep
  D. serve
  答案:B
  10. A larg crowd assembled outside the American embassy.
  A. watched
  B. shouted
  C. gathered
  D. walked
  答案:C
  11. The weather was crisp and clear and you could see the mountains fifty miles away.
  A. fresh
  B. hot
  C. heavy
  D. windy
  答案:A
  12. What puzzles me is why his books are so popular.
  A. shocks
  B. influences
  C. confuses
  D. concerns
  答案:C
  13. I think $7 a drink is a bit steep, don’t you?
  A. tight
  B. low
  C. cheap
  D. high
  答案:D
  14. The contempt he felt for his fellow students was obvious.
  A. need
  B. hate
  C. love
  D. pity
  答案:D
  15. Her comments about men are utterly ridiculous.
  A. slightly
  B. partly
  C. faintly
  D. completely
  答案:D


上一页123456下一页