当前位置:考试在线 > 职称英语 > 卫生类 > 职称英语历年真题 > 2014年职称英语卫生类C级真题(word版)

2014年职称英语卫生类C级真题(word版)

来源:考试在线2015-01-26 在线模考培训课程

  第一部分:词汇选项

  下面共有15个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。

  1.Lack of space forbids further treatment of the topic here.

  A. receives

  B. deserves

  C. prevents

  D. accepts

  答案:C

  2.His knowledge of French is fair.

  A. very useful

  B. very limited

  C. quite good

  D. rather special

  答案:C

  3.The new service helped boost pre-tax profits by 10%.

  A. return

  B. increase

  C. realize

  D. double

  答案:B

  4.He made a number of rude remarks about the food.

  A. comments

  B. signs

  C. manners

  D. noises

  答案:A

  5.Take some spare clothes in case you get wet.

  A. fine

  B. winter

  C. outdoor

  D. extra

  答案:D

  6.Afterwards there was just a feeling of let-down.

  A. excitement

  B. disappointment

  C. anger

  D. caim

  答案:B

  7.The book raised a storm of controversy.

  A. damage

  B. voice

  C. argument

  D. doubt

  答案:C

  8.The worst agonies of the war were now beginning.

  A. parts

  B. aspects

  C. results

  D. pains

  答案:B

  9.My principal concern is to get the job done fast.

  A. serious

  B. deep

  C. main

  D. particular

  答案:C

  10.They are trying to identify what is wrong with the present system.

  A. prove

  B. discover

  C. consider

  D. imagine

  答案:B

  11.Some comments are just inviting trouble.

  A. keeping out of

  B. getting into

  C. asking for

  D. suffering from

  答案:B

  12.I’m sure I’ll be able to amuse myself for a few hours.

  A. treat

  B. hold

  C. entertain

  D. keep

  答案:C

  13.Several windows had been smashed.

  A. broken

  B. cleaned

  C. replaced

  D. fixed

  答案:A

  14.The AIDs convention will be held in Glasgow.

  A. party

  B. celebration

  C. union

  D. conference

  答案:D

  15.His heart gave a sudden leap when he saw her.

  A. jump

  B. hope

  C. silence

  D. life

  答案:A


上一页123456下一页